FT-8

Like a killer app! Has everyone migrated to ft-8? I had to try it out.

Starta med FT-8 1.5.18. Innen 2300 2.5.18 hadde jeg kjørt 96 kontakter i 32 dxcc. Og, det innimellom alt annet. Tja, hva skal man si. Jeg kjenner på potensialet for å bli hekta. Lav effekt-mode – muligheter for å kjøre fjerne himmelstrøk med enkle antenner i tider med elendige konds. Ja, takk!

I dag 4.5 har jeg kjørt 139 qso med 34 DXCC (siden 1.5), inkludert land som Indonesia og USA. Jeg har vært på 80, 40, 20,15, 10 og 6 meter og hatt QSO på dager der jeg ikke har hørt mye annen aktivitet. Skeptikerne for si hva de vil; men det er gøy å få logget noe som helst på slike dager i bånn av syklusen. Perfekt. FT8 vil ikke overta all annen radioakativitet for min del, men jeg må si at det er første digitalmoden jeg har fått litt tenning på.
Kartet hos PSK-reporter viser at signalene mine var hørt kloden rundt i dag. Spennende.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *